Obědové MENU
CateringOVA
+420 702 007 207
info@cateringova.cz
IČ: 46550925

Obědové MENU

Menu rozvážíme do firem, společností a domácností v Ostravě-Porubě mezi 10:00 – 13:00 hodin. Pro rozvoz volejte 702 007 207.

Přihlaste se a objednávejte online.

Začátkem každého týdne předem zasíláme e-mailem nové menu. Doporučujeme se proto nezávazně zaregistrovat.

MENU BEZ POLÉVKY
Menu bez polévky je se slevou 10 Kč. Počet menu bez polévky napište do poznámky na konkrétní den. Pokud necháte pole prázdné, dostanete počet polévek odpovídající počtu porcí.

Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Menu boxy pro rozvoz jsou za cenu 10 Kč.


Počet polévek zadejte, jen pokud chcete jiné množství, než které odpovídá počtu porcí.

pondělí, 28. listopad

  Polévka: Brokolicový krém  
 
1. Hrachová kaše, grilovaná klobása, chléb, okurek 95 Kč
 
2. Červené kuře 1/4 pečené s rajčaty, dušená rýže 110 Kč
 
3. Vepřový STEAK v hermelínové omáčce, pečené brambory 120 Kč
 

úterý, 29. listopad

  Polévka: Risi - Bisi  
 
1. Francouzské zapečené brambory, okurek 95 Kč
 
2. Vepřový sedlácký špíz s klobásou a cibulí, vařené brambory 110 Kč
 
3. Dušený hovězí krk, žampionová omáčka, houskový knedlík 120 Kč
 
4. Fitness menu: Krůtí steak s hermelínem a brusinkami na listovém salátu 130 Kč
 
5. Business menu: grilovaná makrela s citrónovým dipem, salátek, chléb 140 Kč
 

středa, 30. listopad

  Polévka: Drožďová s těstovinou  
 
1. Restovaná krůtí játra na porku, dušená rýže 95 Kč
 
2. Vepřový moravský vrabec, dušená kapusta, bramborové knedlíky 110 Kč
 
3. Kuřecí souvlaki, zapečené brambory se zakysanou smetanou 120 Kč
 
4. Fitness menu: Krůtí steak s hermelínem a brusinkami na listovém salátu 130 Kč
 
5. Business menu: grilovaná makrela s citrónovým dipem, salátek, chléb 140 Kč
 

čtvrtek, 1. prosinec

  Polévka: Kulajda  
 
1. Špagety carbonara s parmazánem 95 Kč
 
2. Vepřový " katův šleh ", domácí bramboráčky 110 Kč
 
3. Hovězí guláš s vídeňskou cibulkou, houskový knedlík 120 Kč
 
4. Fitness menu: Krůtí steak s hermelínem a brusinkami na listovém salátu 130 Kč
 
5. Business menu: grilovaná makrela s citrónovým dipem, salátek, chléb 140 Kč
 

pátek, 2. prosinec

  Polévka: Masový vývar s mušličkami  
 
1. Fusilli s rajčatovou omáčkou a maďarskou klobásou 95 Kč
 
2. Dýňové rizoto s kuřecím prsem, sypané sýrem 110 Kč
 
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek 120 Kč
 
4. Fitness menu: Krůtí steak s hermelínem a brusinkami na listovém salátu 130 Kč
 
5. Business menu: grilovaná makrela s citrónovým dipem, salátek, chléb 140 Kč